Vertex Standard

Tvrtka Vertex Standard osnovana je 1956. godine te od tada djeluje kao vodeći svjetski pružatelj profesionalnih dvosmjernih radio rješenja koja poboljšavaju poslovnu produktivnost i javnu sigurnosti za široki spektar industrija. Vertex Standard nudi bogatu paletu analognih i digitalnih dvosmjernih radija te osigurava postprodajne usluge i podršku s ciljem ostvarivanja potpunog zadovoljstva kupaca.

Njihova široka i pomno odabrana partnerska mreža pokriva područje Europe, Bliskog Istoka i Afrike. Odlučni su u razumijevanju jedinstvenih komunikacijskih zahtjeva i izazova svojih klijenata, u razvoju najboljih dvosmjernih radija i ostvarivanju vrijednosti uz zadržavanje visoke razine kvalitete. To postižu preciznim inženjeringom kroz pomno balansiranje između performansi i izdržljivosti. Njihova predanost kvaliteti vidljiva je kroz
široki asortiman kompaktnih, značajkama bogatih radio uređaja koji zadovoljavaju IP i MIL-STD specifikacije te ostvaruju maksimalnu vrijednost i osiguravaju povezivanje bez kompromisa.
 
vrh stranice