Sponzorstva

Micro-Link uručio nagrade studentima FER-a

12.07.2019.

Zavod za radiokomunikacije Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu tradicionalno dodjeljuje nagradu Zlatko Smrkić za najbolji diplomski rad u tekućoj akademskoj godini studentima profila Bežične komunikacijske tehnologije.

Wi-Fi za Znanstveni piknik

14.12.2015.

Posjetitelji druge najveće manifestacije u Europi koja popularizira znanost, Znanstveni piknik, bezbrižno su surfali na Wi-Fi mreži koju je sponzorirao Micro-Link

Wi-Fi za Ljetno kino Gradec

31.08.2015.

MICRO-LINK tim osigurao je Wi-Fi mrežu za potrebe održavanja ovogodišnjeg Ljetnog kina Gradec od 14. 7. do 30. 8. 2015.

MICRO-LINK osigurao Wi-Fi na TEDx Woman

10.12.2013.

Wi-Fi pristup na još jednoj TEDx konferenciji osigurala je tvrtka Micro-Link sa Ruckus wireless Wi-Fi rješenjem. Oko 300 posjetitelja bilo je u mogućnosti koristiti bežični pristup Internetu izvrsnih performansi putem svojih smartphonea i tableta. Ovakve situacije vrlo su izrazovne za Wi-Fi infrastrukturu, a većina rješenja na tržištu se jako teško nosi sa visokom gustoćom ljudi na malom prostoru kao i s malim prijenosnim uređajima koji imaju male izlazne snage, antene niskog dobitka koje konstantno mijenjaju orijentaciju (polarizaciju) čime se značajno utječe na razinu signala. Ruckus je na TEDx konferenciji odradio izvrstan posao, a mreža je korištena punim kapacitetom, dok je pristup Internetu osigurala tvrtka Iskon.

Reboot Info Gamer u Wi-Fi ozračju

19.11.2013.

Posljednja četiri dana na Zagrebačkom Velesajmu održava se Reboot Info Gamer – najveći sajam videoigara. Iznimna posjećenost od preko deset tisuća ljudi, neočekivano veliki broj nagradnih igara, iznenadnih atrakcija i fantastična gaming atmosfera obilježili su protekla tri dana sajma koji još uvijek traje. Tvrtka Micro-Link i Ruckus Wireless osigurali su Wi-Fi infrastrukturu za potrebe gaming konzola i pristup za sve goste. U pozadini infrastrukture su dva izlaza prema Internetu, svaki 100/100 Mbit/s od dva različita telekom operatora.

Tagovi

vrh stranice