Nagrada direktoricama Micro-Linka u finalu najboljih poduzetnica godine

14.11.2017.

Obilježen Svjetski dan poduzetnica i proglašene poduzetnice godine po izboru Women in Adria
Povodom Svjetskog dana poduzetnica, 14.11.2017. u zagrebačkom hotelu The Westin dodijeljene su nagrade najboljim hrvatskim poduzetnicama.
 
Dodjela nagrada u organizaciji mreže poduzetnica i poslovnih žena Women in Adria odvija se već treću godinu za redom, a ove godine u završnicu je ušlo ukupno devet poduzetnica u četiri različite kategorije.

Direktorice tvrtke Micro-Link, Lana Janković Darapi i Ivana Janković Šafarić, nagrađene su kao finalistice u kategoriji „Inspirativna poduzetnica godine“.
 
Prema riječima Ivane Matić, organizatorice eventa i CEO Women in Adria ovogodišnji izbor najboljih poduzetnica pokazao je koliki kapacitet imaju hrvatske poduzetnice te koliko je iskorištavanje tog kapaciteta nužno za jačanje hrvatskog gospodarstva.

„Obzirom da smo ove godine proslavili 25 godina uspješnog poslovanja, priznanje Women in Adria je došlo kao kruna naše slavljeničke godine. Nagrada nas posebno veseli i kao dodatan poticaj za novi razvoj i rast koji planiramo za iduće godine“, izjavila je direktorica Micro-Linka, Lana Janković Darapi.
 
Linkovi:
vrh stranice