Konferencija: Pametne komunikacije za proizvodnju

 
Koji su svjetski trendovi u pametnoj proizvodnji? Gdje se nalazi hrvatska industrija na putu prema Industriji 4.0? Na koje sve načine umreženi proizvodni sustavi mogu doprinijeti digitalnoj transformaciji industrije? Kako integrirana komunikacijska rješenja mogu povećati učinkovitost, produktivnost i sigurnost radnika?

Na konferenciji će uvaženi profesori te stručnjaci za proizvodnu industriju iznijeti podatke o digitalnoj transformaciji proizvodnje u Hrvatskoj. Eksperti iz Motorole prezentirat će viziju povećanja produktivnosti te iskustva svojih korisnika s primjenom komunikacijskih rješenja za pametnu proizvodnju. Stručnjaci za EU fondove dati će pregled trenutno dostupnih fondova te najaviti nove mogućnosti za financiranje investicija u pametnu proizvodnju. Stručnjaci iz Micro-Linka demonstrirat će praktične primjene komunikacijskih rješenja za optimizaciju proizvodnje - funkcionalnosti grupne komunikacije, brzog alarmiranja, lociranja radnika u slučaju opasnosti, razne telemetrijske mogućnosti, kao i IoT aplikacije.

Kome je namijenjena konferencija?

Svim tvrtkama u proizvodnoj industriji, te stručnjacima koji se aktivno bave temama digitalne transformacije proizvodnje.
Stručnjacima koji se bave unaprjeđenjem proizvodnje te su uključeni u upravljačke procese i implementaciju ICT rješenja u proizvodnji - direktori, tehnički direktori, voditelji proizvodnje, voditelji logistike, voditelji održavanja, IT manageri.

Konferenciju organizira tvrtka MICRO-LINK, ovlašteni Motorola Solutions Partner, u suradnji s Veleposlanstvom SAD-a u Hrvatskoj.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno* s osiguranim ručkom, a goste očekuje i nagradna igra.

Nadamo se da ćete nam se pridružiti na konferenciji i upoznati se sa svjetskim trendovima i tehnologijama koje mogu potaknuti razvoj pametne proizvodnje u Hrvatskoj.

Molimo vas da se za sudjelovanje na konferenciji prijavite putem obrasca.
Prijave će se zaprimati do 18.1. ili do popunjenja mjesta.
 
Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte mailom na event@microlink.hr ili telefonski +385 1 3636884.
* Kotizacija za sudjelovanje na konferenciji je besplatna za sve sudionike iz proizvodne industrije (predstavnici tvrtki registriranih za proizvodnu djelatnost, te stručnjaci koji se bave temama digitalne transformacije proizvodnje).
PAMETNA KOMUNIKACIJSKA RJEŠENJA: 
 
vrh stranice