8800 Smart Router Series

Korisnici diljem svijeta zahtijevaju pouzdane, brze i fleksibilne usluge neovisno o tehnologiji i protokolu te se zato oslanjaju na Coriant seriju 8800 inteligentnih i skalabilnih usmjerivača.
Coriant usmjerivači pružaju usluge za pokretne mreže i konvergenciju usluga pokretne i nepokretne mreže koristeći bilo koju kombinaciju na jednoj platformi. Serija 8800 usmjerivača podržava niz mrežnih tehnologija kao što su FR (Frame Relay), ATM (Asynchronous Transfer Mode) i TDM (Time Division Multiplexing). Ključne prednosti sve serije routera su podrška za softver i hardver temeljen na otvorenim standardima što omogućava kompatibilnost sa starim sustavom i paketskom opremom te omogućuje transparentnu integraciju i migraciju, visoka dostupnost, pouzdanost i fleksibilnost, smanjen broj elemenata mreže te veliki broj mogućnosti na jednoj platformi. Bez obzira radi li se o poslovnom IP-u ili Carrier/Metro Ethernet usluzi na jednom sustavu ili 2G, 3G i 4G mobilnim uslugama na konvergiranoj platformi, Coriant troškovno učinkovito isporučuje nove usluge za postojeće mreže.

Industrije u kojima uređaj nalazi primjenu:

  • državne institucije/javni sektor: rješenje koje podržava starije TDM (Time Division Multiplexing), ATM ( Asynchronous Transfer Mode), FR (Frame Relay) sustave kao i danas aktualne sustave temeljene na Ethernet i IP protokolima.
  • telekom operateri: rješenje za konvergenciju fiksne i mobilne telefonije
  • energetika: pouzdano rješenje koje zahtjeva manji broj mrežnih elemenata što vodi do smanjena kapitalnih i operativnih troškova
vrh stranice